mandag den 8. juni 2015











Her er vores 1. blogindlæg :D

Vi håber i synes godt om den!













2 kommentarer:

  1. Hej,

    Tak for en fin video.

    H

    Her i Silkeborg kommune, køre der nu, på 13. År et arrengement der hedder "Blå Blink" her er Falck, politi, brandvæsenet, Skolepatrujen, Røde kors (1.hjælp), en del af det.
    Det er et tilbud til alle daginstitutioner i Silkeborg, hvor de kan komme og se, prøve og høre bl.a. Om førstehjælp. Børnene får lov til at kom ind i de forskellige køretøjer, snakke med de forskellige og se hvad de kan og gør.
    Der bliver også brugt tid på at informere om, hvad man skal ringe, ved en ulykke, hvad man skal oplyse osv.
    Børnene er meget optaget af del og deler gerne deres oplevelser med de andre børn, der ikke har været med (vi deltager kun med vores førskolegruppe).
    Vi var faktisk afsted i torsdags (4/6-2015).

    Jeres film var fin og informativ, lyden kun dog godt være lidt bedre på noget af det i fortalte. (Tænker at afstande var for stor > et ikk atypisk problem. Hvis man ikk, har de forskellige tekniske medier).
    Børnene synes det var en sjov tegnefilm, hvilken vi snakkede om, hvordan I havde lavet den osv.
    Nogle af børnene spurgte om, det at trøste en der var ked af det, ikk kunne være førstehjælp ? (Vi arbejder bl.a. med "Trin for trin")

    Vi ser frem til at høre mere fra jer.
    Børnene sagde at jeg skulle sige Hej, og mere tegnefilm

    Mange hilsner

    Torben
    (Søfryd bhv)

    SvarSlet
  2. Hej Torben

    Mange tak for det fine svar. Vi vil arbejde videre med projektet og tage børnenes feed-back med i vores tanker om næste blogindslag, som vi ligger på bloggen på mandag.

    SvarSlet